Home | Contact | Shop | | BackSound

Onze diensten
 

Onze diensten voor paarden

EquiSound helpt u verder met alle medische problemen van uw paard of pony. In onze state-of-the-art dierenkliniek staan 5 dierenartsen en paramedici voor u klaar, elk met hun eigen specialisatie. Bovendien maakt ons MRI-centrum het mogelijk om problemen op een uitzonderlijk gedetailleerde manier te onderzoeken. Zowel orthopedische als neurologische onderzoeken worden hier op dagelijkse basis uitgevoerd door ons team van specialisten.

Maak hier een MRI afspraak

Van kreupelheden tot sportbegeleiding

De wortels van EquiSound liggen in de orthopedie en medische beeldvormingstechnieken, zoals echografie, radiologie en MRI. Door deze kennis aan te vullen met sportbegeleiding, hoefverzorging en regelmatige medische check-ups zetten we maximaal in op het voorkomen van blessures aan het bewegingsapparaat.

Ook voor tandheelkunde, chirurgie en inwendige ziekten bij paarden kunt u bij EquiSound terecht. In onze dierenkliniek wordt elk probleem aangepakt door het teamlid met de juiste vakkennis.

Multidisciplinaire aanpak

Bij dierenkliniek EquiSound staat een persoonlijke en multidisciplinaire aanpak centraal. Eén dierenarts staat in voor het welzijn en het complete zorgmanagement van uw paard. Zijn er problemen die specialistische zorg uit een andere discipline vereisen? Dan regelt uw dierenarts in overleg met u een afspraak.

Meer weten over onze aanpak of een afspraak maken?

Contacteer ons dan

De website van Equisound maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD