Home | Contact | Shop | | BackSound

Aankoopkeuring

Medische keuring van uw paard

Bij de aankoop van een paard is een medische aankoopkeuring aanbevolen. Zo weet de koper zeker dat hij het juiste paard koopt voor zijn gebruiksdoel. Bij EquiSound kan u terecht voor een professioneel klinisch onderzoek van het paard dat u op het oog hebt.

Keuringsverslag

Bij een medische keuring stellen we een verslag op van alle gegevens van het paard: klinische informatie, leeftijd, prestaties, informatie uit röntgenfoto’s, informatie van koper en verkoper enz. Vervolgens maken we een risico-inschatting: is dit paard geschikt voor het doel dat de koper voor ogen heeft? Of loopt het paard een verhoogd risico om blessures op te lopen?

Het juiste paard voor elk doel

Elk paard is anders en geen enkel paard is perfect. Het correct en realistisch inschatten van de risico’s is specialistenwerk. Paardenkliniek EquiSound voldoet aan alle eisen om voornoemde aankoopkeuringen uit te mogen voeren, ook voor de verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo beslist u goed geïnformeerd over de aankoop van uw volgende ster.

Dopingtest

Een controle op ongeoorloofde middelen (doping) hoort ook bij een goed keuringsonderzoek om fraude tegen te gaan. Deze procedure wordt bij ons gefilmd en op een juridisch veilige methode (verzegeld) uitgevoerd en onderzocht in het labo.

Zoekt u een dierenarts voor de medische aankoopkeuring van uw paard? Maak dan een afspraak.

Maak hier een afspraak

De website van Equisound maakt gebruik van cookies.   
Meer info   AKKOORD